Skip to main content
By september 19, 2023november 6th, 2023Uncategorized
19 september 2023

Wat kan je bereiken met DNA Coaching?

Heb je je ooit afgevraagd waarom je bepaalde talenten hebt? Waar komen je intuïties en voorkeuren vandaan? En belangrijker nog, hoe kun je deze talenten optimaal benutten en eventuele blokkades wegnemen? Bij DNA-Coaching krijg je de mogelijkheid om antwoorden te vinden op deze vragen en meer. In samenwerking met BrainCompass biedt Hulshof TCP DNA Coaching aan om je te helpen jouw doelen te ontdekken vanuit je unieke DNA-profiel. Laten we eens verkennen wat je kunt bereiken met DNA Coaching en hoe dit traject je leven kan veranderen.

 

Inzicht in je kwaliteiten en talenten

Met DNA Coaching krijg je diepgaand inzicht in je kwaliteiten, talenten en persoonlijke DNA. Je ontdekt waarom je bepaalde vaardigheden hebt ontwikkeld en hoe je deze kunt inzetten op een manier die beter bij jou past. Het is als het ontcijferen van een geheim codeboek dat je helpt om je potentieel volledig te benutten.

Stel je voor dat je altijd al goed bent geweest in het organiseren van taken en het aansturen van teams. Met DNA Coaching ontdek je dat dit komt doordat je een natuurlijk talent hebt voor leiderschap. Nu kun je dit talent gerichter inzetten en jezelf verder ontwikkelen als een effectieve leider.

Het opheffen van talentblokkades

Soms kunnen blokkades je talenten in de weg zitten. Misschien heb je bepaalde overtuigingen die je ervan weerhouden om je volledige potentieel te bereiken, of ben je je niet eens bewust van de mogelijkheden die voor je liggen. DNA Coaching helpt je om deze blokkades te identificeren en ze effectief op te heffen.

Een voorbeeld hiervan is wanneer je altijd het gevoel hebt gehad dat je niet goed genoeg bent in communicatie. Met behulp van DNA Coaching ontdek je dat je juist een aangeboren talent hebt voor het verbinden met anderen. Door deze blokkade te doorbreken en jezelf bewust te worden van je communicatieve vaardigheden, kun je je zelfvertrouwen vergroten en betere relaties opbouwen.

Bewustwording van blinde vlekken en patronen

Een ander waardevol aspect van DNA Coaching is het vergroten van je bewustwording van blinde vlekken en onbewuste patronen. Soms handelen we op bepaalde manieren zonder ons bewust te zijn van de reden erachter. DNA Coaching helpt je om deze patronen te herkennen en bewuster keuzes te maken.

Misschien merk je bijvoorbeeld dat je altijd het gevoel hebt dat je moet voldoen aan de verwachtingen van anderen. Met behulp van DNA Coaching kun je ontdekken dat dit voortkomt uit een diepgewortelde overtuiging om anderen niet teleur te stellen. Door je bewust te worden van deze overtuiging, kun je ervoor kiezen om je eigen behoeften en doelen prioriteit te geven.

BrainCompass

"In onze snel veranderende wereld hangt jouw succes samen met jouw kunde om op jezelf te navigeren."

Wouter van den Berg (oprichter BrainCompass)

Wat brengen we in kaart?

Genetische drijfveren

Je gaat tot de kern met onze state-of-the-art DNA analyse. Op basis van je speeksel brengen we in kaart welke voorprogrammering je van je ouders cadeau hebt gekregen. Het is onmogelijk deze inzichten uit een vragenlijst te halen.

Sociale drijfveren

Via een online vragenlijst brengen we in kaart wat je nodig hebt om je veilig te voelen in relaties. Je leert hoe je betekenisvol met anderen kunt verbinden en hoe je beter en meer innovatief kunt samenwerken.

Persoonlijke drijfveren

Deze brengen in kaart in welke situaties en omgevingen je energie krijgt, en wanneer er energie lekt. Deze online vragenlijst lijkt het meest op wat je gewend bent in een traditioneel assessment. Maar dan de wetenschappelijk gevalideerde versie natuurlijk!

Professionele drijfveren

Om snelle keuzes te kunnen maken omtrent je professionele rol, het team of de output waar je mee aan de slag gaat, brengt deze vragenlijst je professionele drijfveren in kaart. Je zult begrijpen waarom je soms wel, en soms ook niet, enthousiast wordt van bepaalde professionele uitdagingen.

 

Het maken van bewuste keuzes en groeien

Met een dieper inzicht in je talenten, het opheffen van blokkades en bewustwording van patronen, ben je beter in staat om bewuste keuzes te maken die in lijn zijn met jouw behoeften en doelen. DNA Coaching biedt je de tools en vaardigheden om nieuw gedrag stapsgewijs te ontwikkelen en te trainen, zodat je geleidelijk kunt groeien naar de persoon die je wilt zijn.

Stel je voor dat je altijd twijfelt bij het nemen van belangrijke beslissingen. Met behulp van DNA Coaching kun je ontdekken dat je een sterke intuïtie hebt die je kan leiden naar de juiste keuzes. Je leert vertrouwen op je intuïtie en maakt met meer zelfvertrouwen beslissingen die goed zijn voor jou.

Resultaten voor de deelnemer en de organisatie

De resultaten van DNA Coaching zijn zowel waardevol voor de deelnemers als voor de organisaties waar ze werkzaam zijn. Voor de deelnemers betekent het traject:

  • Zicht op hun kwaliteiten, talenten en persoonlijk DNA-profiel.
  • Het vermogen om coachvragen te benoemen en te onderzoeken op basis van hun eigen DNA-profiel.
  • Het maken van keuzes die goed zijn voor henzelf, zowel zakelijk als privé.
  • Het verkrijgen van tools en vaardigheden om nieuw gedrag stapsgewijs te ontwikkelen en te trainen.
  • Het nemen van beslissingen met meer zelfvertrouwen.

Voor organisaties die DNA Coaching aanbieden aan hun medewerkers zijn de resultaten eveneens indrukwekkend:

  • Persoonlijk effectievere medewerkers die met hernieuwde passie en energie werken.
  • Medewerkers die beter kunnen omgaan met veranderingen en flexibeler zijn.
  • Het vermogen om doelen te formuleren en te realiseren.
  • Medewerkers die bewuste keuzes maken in hun werk en een grotere betrokkenheid bij de organisatie ervaren.

 

Privacy

Om te kunnen ontwikkelen heb je een veilige omgeving nodig. Daarom staat jouw privacy bij ons centraal. Je kunt er zeker van kan zijn dat jouw informatie niet bij derden terecht komt.

De resultaten van een BrainCompass zijn dus alleen voor jou. Het is goed om te weten dat BrainCompass een volledige audit van de Autoriteit Persoonsgegevens heeft ondergaan en na een intensief traject uiteindelijk de eerste en enige leverancier van ontwikkelassessments in Europa is die aantoonbaar voldoet aan de privacy wet- en regelgeving zoals vastgesteld in de AVG/GDPR.

Ontdek jouw potentieel met DNA Coaching

Met DNA Coaching krijg je de mogelijkheid om dieper inzicht te krijgen in jezelf en jouw potentieel volledig te benutten. Het is als het ontdekken van de schatkist van jouw unieke talenten, intuïties en voorkeuren. Samen met BrainCompass helpt Hulshof TCP je om blokkades op te heffen, bewuster te worden van je gedrag en keuzes te maken die in lijn zijn met jouw doelen. Dus waar wacht je nog op? Ontdek wat je kunt bereiken met DNA

Neem contact op