Over Hulshof

Visie

90% van alle blokkades om te groeien zijn onzichtbaar binnen een organisatie. Als je deze weet te doorbreken en mensen hierin weet mee te nemen kom je in een stroomversnelling

Missie

Hulshof creëert een stroomversnelling binnen organisaties door de zichtbare en onzichtbare blokkades van elke werknemer en ieder team te doorbreken en alle koersen te laten samenvloeien tot één krachtige stroming

Belofte

Het openbreken van het volledige potentieel van de individuele werknemer, het team en de hele organisatie zodat iedereen zich vanuit zijn of haar eigen kracht kan ontwikkelen

Onze kernwaarden

Ambitie

Onze visie op het leven: haal er het maximale uit. Hulshof kenmerkt zich met een hoge dosis van ambitie om onszelf constant te verbeteren en aan te passen op de behoeftes van onze klanten. Om deze ambitie te realiseren streven wij altijd naar partnerschap met onze klanten en zijn hun uitdagingen ook onze uitdagingen.

Impact maken

Wanneer wij ons committeren aan een resultaat dan gaan we hier volledig voor. Wij maken impact met onze programma’s en daar zijn we trots op. Om impact te maken luisteren wij goed naar onze klanten en helpen wij hen een holistische blik te ontwikkelen. Dit doen we met een combinatie van best practices, wetenschappelijke inzichten en een gezonde dosis humor.

Resultaat en meetbaarheid

Wij werken niet voor spek en bonen; resultaat & meetbaarheid is een hoeksteen in onze waarden. Hulshof wordt gekenmerkt door een data-gedreven cultuur waarin wij scherp kijken naar eigen prestaties. Door hier regelmatig op te reflecteren en acteren halen wij het maximale uit onszelf en overtreffen wij de verwachtingen van onze klanten.

Innovatief & ervaren

Organisaties die onvoldoende innoveren leven op een klok. Vroeg of laat verlies je de relevantie die je voorheen succesvol maakte en raak je klanten kwijt. Vanuit dit perspectief is er bij Hulshof veel ruimte voor eigen input en om te experimenteren. Gecontroleerd falen is een bijproduct van progressie. Daarnaast geloven wij in de kracht van ervaring. Onze specialisten en coaches hebben ervaring vanuit de praktijk binnen hun expertise en kunnen zich daarom goed verdiepen in de casuïstiek van de klant.

Ons team

Pascal van den Boorn

Programmamanager, trainer/coach en verandermanager

Katja de Jong

Integratief counselor/coach voor individuen en teams.

Maria van den Dool

Team & Organisatie en Leiderschap Ontwikkeling

Joanna Uiterwijk

Coach & Facilitator

Samir el Hadaoui

Trainer & Coach

Merel Veen

Trainer

Edith Siersma

Executive coaching, leiderschap, teamontwikkeling, organisatie-advies

Jasper Ordelman

Trainer & coach leiderschap en teamontwikkeling

Patty de Boer

Sales, Hospitality, Teamgericht samenwerken, vaardigheidstrainingen en praktisch coachen.

Achraf el Azzouzi

Soft skills en sales

Jacomijne van Woerkom

Leiderschapstrainingen, mediation, cultuurinterventies, consultancy en coaching.

Margreet Snaas

Trainer & coach leiderschap en verbindende communicatie

Coen Ploegmakers

Team- & Leiderschapstrainingen

Martien de Bruijn

Marieke Schrauwen

Coach, communicatie- en leiderschapstrainer

Quinten Speksnijder

Management Team

Michel Veen

Management Team

Richard Hulshof

Directeur

Neem contact op

Wilt u meer weten of wilt u in contact komen met één van onze specialisten? Klik hieronder om onze contactmogelijkheden te bekijken.

Contact