Missie, visie & waarden

Om te bepalen waar je naartoe gaat, moet je weten waar je vandaan komt. Een stevige koers naar een doel vraagt om een fundament van waarden, gegrond in een visie. Onze corebusiness is werken aan mensen en organisaties. Daarbij slaan we onszelf vanzelfsprekend niet over. Lees hier over wat ons beweegt en waar wij in geloven. 

Visie

Een wereld waarin mensen vrij zijn, hun potentieel leven en bijdragen aan elkaar

Sommige mensen zijn gelukkiger dan andere mensen. Dat zegt vaak iets over de mate waarin mensen hun eigen doelen realiseren. Dat kunnen expliciete doelen zijn, waarvan mensen zich bewust zijn, maar ook onuitgesproken verwachtingen. Op een minder abstract niveau streven we naar hele concrete doelen. Hoe vergroten we de omzet van onze organisatie, de klanttevredenheid over onze dienst of de effectiviteit van ons team?

Je potentieel leven en bijdragen aan elkaar, liggen in elkaars logische verlengde. Je gaat je doelen waarschijnlijk nooit alleen realiseren, maar het initiatief ligt altijd bij jou. Wie wil groeien moet aan je collega’s, vrienden, familie of coach laten weten wat hij nodig heeft. Wie dat leert aan anderen te vragen, merkt dat hij mooie dingen terugkrijgt.

Missie

Wij creëren programma’s waardoor mensen stappen zetten die ze als onmogelijk beschouwden

Niets houdt zo vaak verandering tegen als gebrek aan besef wat mogelijk is. Met andere woorden: mensen moeten kennis nemen van wat mogelijk is en zien dat het ook zo is. Het doel van elke sessie is het creëren van het besef wat mogelijk is en inzicht in middelen om dat ook daadwerkelijk te realiseren.

Het maken van programma’s is onze missie en dat betekent dat wij niet met vaste programma’s werken. Het maken van een passend programma – mét onze klant – is namelijk de kern van onze meerwaarde. Vanuit een solide wetenschappelijke basis komen tot het maatwerk dat past bij verschillende mensen, teams en organisaties.

  •  

Waarden

  • Integriteit: met respect durven we te noemen wat speelt. Op ons kun je bouwen en vertrouwen.
  • Samen: we delen passie en kennis en overtreffen verwachtingen.
  • Verbinding: mensen staan bij ons centraal. We hebben een groot verlangen tot het bijdragen aan ontwikkeling.
  • Eigenheid: we waarderen en maken gebruik van diversiteit en inclusie.
  • Pioniers: wij bewandelen de niet gebaande paden, zijn onderzoekend en denken out of the box.

Normen

  • We walk the talk: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen met onze volledige aandacht. Wij zijn het voorbeeld.
  • Onvoorwaardelijk respect: de basis van al ons handelen is respect ongeacht de persoon en/of de situatie. Onze uitgangspunt is het bekrachtigen van de ander.
  • Resultaat: wij kenmerken ons door uit de box te stappen. We overtreffen verwachtingen, maken visies werkelijkheid en kijken er met voldoening op terug.
  • Kwaliteit: ongeacht wat we doen leveren we professionele kwaliteit. First time right.

Talentontwikkeling in eigen hand?

Laat ons weten waar jij en je organisatie naar op zoek zijn.