Onze mensen – wie zijn wij?

Wij zijn denkers, doeners, creatievelingen, ontwikkelaars en adviseurs. Stuk voor stuk beschikken we over onze eigen expertise en unieke persoonlijkheid, die we graag inzetten voor de groei van jou of je organisatie.

Al vele jaren gaan we bij Hulshof elke dag opnieuw het avontuur aan met een analytische blik, gekoppeld aan een empathische aanpak. Ook voor ons is elk traject een uitdaging. Om jou of je team te helpen, moeten we jou proberen te begrijpen en moeten we elkaar vertrouwen. Wil je meer weten over onze professionals? Hieronder stellen we ze aan je voor.

Richard, oprichter van Hulshof TCP, is een innovatieve leider met een positief kritische blik op mens, team en omgeving. Met empathische confrontatie krijgt hij leiders en teams in beweging. 

Richard Hulshof

Empatische confrontatie

‘People matter, results count’ is Pascal’s adagium. Hij leert mensen en teams op een andere manier te leren en ervaren met als doel meer impact en betere resultaten.

Pascal Van den Boorn

People matter, results count

Jolie Wapenaar

Patty helpt mensen passie en plezier te brengen in alles wat ze doen. Ze leert mensen meer opties te creëren en met een positieve benadering resultaat te halen op omzet- en op gevoelsniveau.

Patty de Boer

Passie, plezier & persoonlijk

Dirk van Uffelen

Empowerment coach

Edith bereidt mensen, teams en organisaties voor op een succesvolle toekomst. Haar aanpak is empathisch en confronterend tegelijk. 

Edith Siersma

Executive coach & teambooster

Als snelle speurder weet Mayke liefdevol de vinger op de zere plek te leggen. Met een creatieve geest werpt zij een ander licht op zaken en worden nieuwe paden zichtbaar.

Mayke Smit

Creatieve speurer

Dorothee Vlamings

Manon

Trainer

Eric begeleidt mensen en organisaties in het benutten van hun potentie en in meer werk- en levensplezier. Een ervaren (interim)manager en coach die gelooft in aandacht, rust én in respectvolle confrontatie.

Eric van der Leeuw

Rust & confrontatie

Joanna is creatief en doorziet vanuit haar sterk ontwikkelde analytisch vermogen snel patronen. Haar werkwijze heeft ‘zelf ontdekken’, bewustwording en gedragsverandering tot gevolg.

Joanna Uiterwijk

Analytisch & resultaatgericht

Margreet Snaas

Quinten is een pragmatische strateeg met passie voor het implementeren van groeistrategieën. Een allround executive die zijn collega’s op scherp zet en organisaties verder helpt.

Quinten Speksnijder

Michel zijn passie is om mensen en organisaties in beweging te krijgen. Als gids en trusted advisor biedt Michel organisaties een spiegel op het gebied van change, leiderschaps- en team ontwikkeling.

Michel Veen

Coen traint en coacht teams om ze bewuster van zichzelf en elkaar te maken. Dit doet hij met humor en scherpte! Een training moet volgens hem nut en impact hebben. 

Coen Ploegmakers

Trainer

Gabor is een trainer/coach die iedereen naar een hoger plan wil trekken. Op zeer toegankelijke wijze weet Gabor bij mensen de “onderstroom” aan te raken. Zijn trajecten zijn een cadeau voor ieders ontwikkeling.

Gabor Heeffer

Trainer

Talentontwikkeling in eigen hand?

Laat ons weten waar jij en je organisatie naar op zoek zijn.