Over Hulshof

Als je een stap zet, weet je vaak niet van tevoren of dat een stap vooruit is. Maar als je die stap niet zet, heb je de zekerheid dat je niet vooruitgaat.

Wij geloven dat je vooruitgang besloten ligt in het maken van keuzes. Keuzes die je maakt op basis van kennis en zelfvertrouwen. Daarin nemen we jou mee en dat leidt tot tastbare resultaten. Mooi toch? Jouw potentie is het uitgangspunt van wat we doen. In onze trainingen zetten we die potentie voorop, zodat jij, je team én je organisatie verder komen.

Wij zetten jou aan het roer, vanaf het begin. Dat klinkt misschien vrijblijvend, maar het is het tegenovergestelde. Als wij met jou gaan werken aan jezelf en je team, krijg jij de regie over wat we gaan doen. Wij beloven dat het resultaat oplevert. Tastbaar resultaat. Met geavanceerde data-analysetechnieken laten wij je het verschil zien tussen de beginsituatie en verschillende momenten daarna. Zo maken we ontwikkeling inzichtelijk.

Wij empoweren. Jij staat aan het roer en daar blijf je. Ook nadat we samen een traject zijn ingegaan. Wij proberen onszelf zo snel mogelijk overbodig te maken en dat kan alleen door jou in staat te stellen zelf aan je doelen te werken. Uitdagingen gaan we daarbij zeker niet uit de weg. Wij geloven in jou, nog voordat je het zelf doet. Samen bouwen aan verandering, gaan voor blijvend resultaat en onszelf zo snel mogelijk overbodig maken.

Meetbaar resultaat

Aantoonbaar ROI en ROE vinden wij vanzelfsprekend. Te vaak gaat coaching vooral over een leuke dag, samen aan de slag en het voeren van gesprekken waar anders geen tijd voor is. Niemand stelt de vraag of jij en je team één, twee of zes maanden later nog steeds profiteren van een traject en hoe je dat meet. Al helemaal niemand stelt de vraag hoe jullie in het vervolg groeien, zónder hulp van buitenaf. Dat doen wij nadrukkelijk wel. Openheid, eerlijkheid en goede gesprekken zijn de basis van wat we doen, maar leiden nooit af van het doel: meetbare meerwaarde.

Deep dive

In de comfortzone gebeuren een hoop mooie dingen – daarom heet ie ook zo – maar niet jouw groei of die van je team. Daarom springen we gelijk me jou het diepe in. Draaiboeken, vaste programma’s en conventies over training en coaching gooien we het liefst het raam uit. Wat wij willen weten is wie bent en wat je wil. Vandaar uit werken we samen aan een programma dat je daartoe in staat stelt. Want dat is wat je wil, toch? Bereiken wat je wil? Springen in het diepe is eng, maar je komt er al snel achter dat je daar pas écht leert zwemmen.

Waarom werk je met ons?

Omdat je dat wil en omdat je vertrouwt op ons en ons vermogen om jou – op onconventionele wijze – verder te brengen. Nou verwachten we niet gelijk ongelimiteerd vertrouwen, maar verwachten wel een kans om onze eigen aanpak vorm te geven binnen jouw team. Daarbij zijn onconventioneel, confronterend, maar altijd empathisch. Wij gaan uit van concrete resultaten, gekoppeld aan verantwoordelijkheid. Want verantwoordelijkheid is het logische gevolg van de regie die wij jou geven.

Wat levert je dat op?

Gelukkige mensen die weten wat ze willen… écht. En meetbare resultaten. Vaak werken we met hele concrete hulpvragen: ‘Hoe verhogen we onze omzet?’, ‘Hoe vergroten we de klanttevredenheid?’, ‘Hoe zorgen we dat iedereen in het team zijn steentje bijdraagt?’. Groei als persoon of als team is wellicht een abstract concept, maar antwoorden op de bovenstaande vragen zijn dat allerminst. Wij helpen je vooral die vragen te beantwoorden. Zodanig dat het verschil meetbaar wordt. En ook dát doen we voor je en maken we inzichtelijk.

Talentontwikkeling in eigen hand?

Laat ons weten waar jij en je organisatie naar op zoek zijn.