Coaching

Wie ben jij en wat wil je ten diepste? Alleen het antwoord op die vragen geeft richting aan iemand, op persoonlijk én op professioneel vlak.

Onze coaching en trainingen vormen een onderdeel van ons spaced learning programma maar zijn ook op zichzelf baanbrekend. Onderdeel van onze coaching en trainingstrajecten zijn high impact leiderschap, vitaliteit op de werkvloer en werk maken van je talent. Dat begint met actie. Hier en nu. Pak de handschoen op en ga met ons aan de slag.

Wat we doen

Met jou gaan we recht op het doel af, naar de kern. We ontdekken waar jij energie van krijgt en waar je naartoe wil. Wat wil je, wat is je talent en wat houd je nog tegen om je talent te gebruiken om je doelen te realiseren. We zoeken samen blokkades en datgene wat nodig is om ze op te heffen. Blinde vlekken komen in beeld, hoofdzaken onderscheiden we van bijzaken en middelen van doelen.

Resultaat

Wij kunnen natuurlijk niet van tevoren schetsen hoe je verandert, maar dát je verandert staat vast. Behalve gegarandeerde verandering bieden we je kennis en oefeningen, waarmee je concrete stappen zet naar wat voor jou écht belangrijk is.

Talentontwikkeling in eigen hand?

Laat ons weten waar jij en je organisatie naar op zoek zijn.