Hulshof Accelerate

Accelerate is een ontwikkelingsportaal voor trainees en leidinggevenden, gericht op het versterken van de leerervaring o.a. door praktijkgerichte borgingsopdrachten. Het stelt deelnemers in staat hun trainingsschema’s te bekijken en trainingsopdrachten direct toe te passen na wat ze hebben geleerd, terwijl leidinggevenden toegang krijgen tot waardevolle managementinformatie om de voortgang te monitoren. Dit platform faciliteert een naadloze integratie van leren en werken, waardoor organisaties hun talentontwikkeling kunnen versnellen en de impact van trainingsinitiatieven kunnen maximaliseren.

Voordelen Hulshof Accelerate

– Een centraal punt waarbij alles van de training kan worden teruggevonden

– Opgedane kennis blijft d.m.v. borgingsopdrachten paraat

– Inzicht voor management door handige managementportaal

– Gepersonaliseerde leertrajecten die per team kunnen verschillen

– Versterking van het leerproces

– Verbeterde organisatieprestaties

Over Hulshof Accelerate

Ons portaal maakt het eenvoudig om trainingsschema’s te delen met deelnemers en hun leidinggevenden, zodat iedereen direct toegang heeft tot actuele planningen. Dit bevordert heldere communicatie en zorgt ervoor dat zowel trainees als managers altijd op de hoogte zijn van komende trainingsactiviteiten, wat bijdraagt aan een gestroomlijnde en efficiënte leerervaring.

Ons portaal zorgt voor tijdige herinneringen, zodat deelnemers en leidinggevenden van tevoren worden geïnformeerd over aankomende trainingen en beschikbare borgingsopdrachten. Dit systeem van voorafgaande meldingen helpt iedereen betrokken en voorbereid te blijven, en verzekert dat belangrijke leeractiviteiten en toepassingsoefeningen de aandacht krijgen die ze verdienen.

Ons portaal faciliteert het versturen van borgingsopdrachten, waardoor deelnemers de tijdens de training opgedane kennis direct kunnen toepassen in hun werk. Dit zorgt ervoor dat nieuwe vaardigheden en inzichten niet alleen theoretisch worden begrepen, maar ook praktisch worden geoefend, wat de integratie van leerstof in dagelijkse werkzaamheden ondersteunt en ervoor zorgt dat kennis behouden blijft.

Ons portaal biedt leidinggevenden toegang tot uitgebreide managementinformatie, waarmee zij voortdurend inzicht hebben in de voortgang van trainingsprogramma’s. Daarnaast ontvangen zij inhoudelijke informatie die essentieel is voor het verder ontwikkelen en verbeteren van hun organisatie. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat leidinggevenden goed geïnformeerd zijn en strategische beslissingen kunnen nemen op basis van de prestaties en leeruitkomsten van hun teams.

Neem contact op.

Neem gerust contact op voor al uw vragen of meer informatie. Wij zullen u altijd persoonlijk te woord staan.

Contact mogelijkheden